Een scheiding kan voor u als ondernemer, zakelijk grote gevolgen hebben. Wij helpen u om deze gevolgen tot een minimum te beperken en de juridische en financiële zaken goed te regelen.

  • U bent getrouwd in gemeenschap van goederen; dan moeten er afspraken worden gemaakt over de waardering en verdeling van de onderneming.
  • Getrouwd onder huwelijkse voorwaarden; ook dan moeten er afspraken gemaakt worden over de gevolgen voor de onderneming.
  • U bent beide eigenaar van de onderneming; hoe gaat u verder. Neemt één van jullie de zaak over of gaan jullie samen verder? Ook hierin kunnen wij jullie adviseren en begeleiden.

Bovengenoemde gevolgen zullen veel impact hebben op u, uw (ex)partner en uw onderneming. Wij kunnen op dit gebied veel zaken voor u overnemen en op een juiste manier beoordelen waardoor wij u een gedegen advies kunnen geven. Daarnaast staan wij u bij in deze zware periode en behartigen uw belangen.

Ondersteunend netwerk

Wij hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd door ondernemers te begeleiden die uit elkaar gaan. We hebben goede contacten en korte lijnen met accountants, register valuators en fiscalisten.