Kosten Skrotzki & Van Bree advocaten

Wij werken met een vast en helder uurtarief dat wij altijd vooraf met u doorspreken. Wij werken op maat en dat betekent dat wij ook graag met u meedenken over het binnen de perken houden van kosten.

Indien de zaak zich er voor leent, kunnen er ook vaste prijsafspraken worden gemaakt. Dit beoordelen we met u tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten).

Iedere maand ontvangt u van ons een gespecificeerde rekening voor de verrichte werkzaamheden in de voorafgaande maand, zodat de kosten voor u inzichtelijk blijven.

Kosten mediation

Heeft u als particulier of onderneming een rechtsbijstandsverzekering? Kijkt u dan in de polisvoorwaarden of mediation door uw verzekering wordt gedekt. Onze mediator is MfN – gecertificeerd. Veel rechtsbijstandsverzekeraars dekken mediation, ook bij scheiding, wanneer u een MfN – mediator inschakelt. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Extra kosten

Wij informeren u altijd vooraf over eventuele extra kosten, wat ze inhouden en wanneer ze verschuldigd zijn. Denk daarbij aan mogelijke griffierechten, rapporten van deskundigen of belastingen. Bij ons staat u nooit voor vervelende verrassingen.

Rechtsbijstand / Pro deo / Toevoeging

Rechtsbijstand is er voor iedereen. Het mag niet uitmaken of u veel of weinig geld heeft. Daarom is geregeld dat mensen die geen advocaat kunnen betalen toch hulp kunnen krijgen. De overheid betaalt in dat geval een deel van de kosten. Dat heet ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ (toevoeging).

Op basis van uw inkomen en/of het vermogen van u en uw partner wordt door de Raad voor Rechtsbijstand bekeken of u in aanmerking komt voor een toevoeging en hoeveel u aan eigen bijdrage moet betalen. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zelf kijken of u recht heeft op een toevoeging.

© Copyright - Skrotzki Van Bree & Cremers Advocaten | Powered by ShareAll