Nicole Cremers

Nicole Cremers

advocaat

Nicole Cremers is een advocaat met hart voor uw zaak. Ze heeft veel ervaring op het gebied van familierecht en is tevens economisch opgeleid. Hierdoor behandelt ze ook complexe scheidingen, bijvoorbeeld van ondernemers.

Haar passie om mensen te helpen in een moeilijke periode maken haar tot een betrokken en zeer toegewijde advocaat. Zij is een menselijke adviseur die aandacht heeft voor uw problemen maar ook durft bij te sturen als uw emoties het winnen van verstandige beslissingen.

Nicole levert maatwerk, waarbij zij aan de hand van uw specifieke situatie naar de meest geschikte oplossing toewerkt. Dit kan bij voorkeur door middel van onderhandelingen, maar als de situatie erom vraagt ook via een gerechtelijke procedure. In een voor uw moeilijke tijd, zorgen haar ervaring en eerlijkheid, voor de juiste oplossing.

Ellen van Bree

Ellen van Bree

advocaat

Ellen van Bree heeft een passie voor haar werk en gelukkig ook een brok aan ervaring. Een zaak tot een duurzame oplossing brengen, vraagt namelijk niet alleen om passie, maar ook om ervaring en bezieling.

Zij is actief betrokken bij de samenleving, oplossingsgericht en uitermate deskundig. Als voorzitter van de Ladies’ Circle Roermond zet zij zich graag in voor ondersteuning van goede doelen. Zowel landelijke als lokale organisaties draagt zij een warm hart toe.

Haar persoonlijke aanpak, gecombineerd met haar ervaring, uitgebreide en diepgaande kennis, maakt Ellen van Bree tot een uitstekende advocaat om u, in tijden die niemand onberoerd laat, te ondersteunen.

Silke Skrotzki

Silke Skrotzki

advocaat/mediator

Silke Skrotzki is iemand die kansen ziet en creëert. Zij kijkt op een professionele en creatieve manier naar uw zaak en vindt daarbij de juiste mix van oplossingen. Oplossingen die u verder helpen.

Dagelijks houdt zij zich bezig met belangrijke vragen van haar cliënten in zeer emotionele tijden. Zij is, als geen ander, in staat om emoties op een respectvolle manier in goede banen te leiden zonder daarbij haar focus te verliezen. Altijd met het doel een zo goed mogelijke oplossing vinden.

Wat haar drijft, is de wil evenwicht te vinden tussen de emotionele en zakelijke kant van een geschil. Om te laten zien hoe het kan, maar vooral te laten ervaren wat je er nog meer mogelijk is.