WIJ LOPEN DE 120KM LANGE HOMEWALK VOOR RONALD MCDONALD LIMBURG

Wijn-wijn situatie

Genieten van een heerlijk glas wijn  én tegelijk een prachtig goed doel sponsoren. Dat is een win-win toch?!

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Limburgse Ronald McDonald huizen, namelijk het Ronald McDonald huis in Maastricht en de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg, doen wij mee aan de Homewalk op 25 & 26 juni.

Wij leggen met een team van 10 wandelaars 120 kilometer af binnen 24 uur. Een pittige klus maar het staat niet in verhouding met wat gezinnen moeten doormaken op het moment dat hun kind ernstig ziek is. Een situatie die ons allemaal kan overkomen. Het bewonderenswaardige werk van de Ronald McDonald Huizen die deze gezinnen zo goed mogelijk ondersteunen tijdens deze moeilijke periode gaat ons dan ook aan het hart.

Op verschillende manieren proberen wij zoveel mogelijk geld binnen te halen om dit mooie doel te ondersteunen. Het verkopen van deze wijnen is daar één van. En wel een hele smakelijke. U kunt erop vertrouwen dat we alle wijnen persoonlijk hebben voorgeproefd 😉

Er is keuze uit twee verschillende soorten witte wijn, twee soorten rode en we hebben een hele goede Grappa voor jullie uitgezocht. Ook zijn er combinatiepakketten te bestellen.

De prijzen en pakketten kunt u vinden in onderstaande bestellijst. Ben er vóór 13 april bij om te bestellen, dan heeft u de wijn nog voor Pasen in huis.

Download hier uw wijn bestellijst

Bestellijst wijn

Vul de lijst in en mail deze aan info@sbc-advocaten.nl, uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Na ontvangst van uw bestelling, sturen wij u via de mail de betaallink. Nadat uw betaling is ontvangen, zal de wijn spoedig bij u geleverd worden.

Bestelt u uw wijn vóór woensdag 13 april, dan heeft u de wijn nog voor de Paasdagen nog in huis!

Bekijk hier onze teampagina

Iedere gift telt, ook een vrije donatie is mogelijk door te doneren op onze teampagina via onderstaande link.

Teampagina SBC HomeWalkers

 
© Copyright - Skrotzki Van Bree & Cremers Advocaten | Powered by ShareAll